Totaalinrichting voor jouw woning?
Van droom naar werkelijkheid

Totale inrichting van jouw woning, kantoor, winkel, praktijkruimte of andere professionele ruimte

Van ruwbouw tot nieuwbouw… Vloem is jarenlang gespecialiseerd in het verbouwen van kantoren, woonkamers, badkamers, keukens en zoveel meer.

Je interieur stralend afgewerkt

Vloem biedt je verschillende diensten voor een complete inrichting en afwerking:

Van kleine renovaties tot grote bouwwerken
Van plan om je woning te renoveren of een nieuwbouw neer te zetten? Van kleine renovaties tot grote bouwwerken. Vloem voert al je bouwplannen uit.

Vloeren
Met onze jarenlange ervaring en expertise in het leggen van parketvloeren, laminaat, PVC- en vinylvloeren, verzorgen wij graag je vloer tot in de puntjes. Een vleugje vernis of olie als afwerking? Naargelang je interieur en wensen werken wij je vloer af. Bekijk hier hoe wij te werk gaan voor jouw parketvloeren.

Ook je tegelvloeren, gietvloeren, lamellen vloeren of mozaïekvloeren plaatsen wij. Er zijn talloze mogelijkheden voor vloerwerken. Neem gerust contact op met ons en wij luisteren graag naar je verwachtingen.

Renovatie in je woning
Een nieuwe woonkamer, een aangename badkamer of een praktische keuken? De vakmensen van Vloem geven je woning opnieuw een unieke uitstraling. Zij hebben jarenlange ervaring met renovaties.

Loodgieterij
Onze loodgieters hebben jarenlang ervaring in het plaatsen, onderhouden en herstellen van uiteenlopende sanitaire installaties.

Elektriciteitswerken
Een vakkundige aanpak van onze elektriciens: de elektriciens bij Vloem zijn van alle markten thuis. Zij installeren een compleet nieuw elektriciteitsnetwerk, renoveren je oude elektrische leidingen of zorgen voor je nieuwe verlichting.

Persoonlijke inrichting
Elk huis dat wij persoonlijk inrichten vertelt een uniek verhaal. Vloem verzorgt elk detail van de totaalinrichting. Wij creëren een thuis die jouw stijl weerspiegelt.
Inspiratie nodig voor meubels of specifieke gordijnen die passen bij je interieurstijl? Op zoek naar de juiste verlichting om je woning een bijzondere sfeer te geven? Of wil je meer rust en comfort in je leefruimtes creëren dankzij huisautomatisering (domotica)? Vloem staat garant voor een totale service en werkt je interieur compleet af.

Samenwerking met binnenhuisarchitect

Vloem werkt samen met een ervaren binnenhuisarchitect. Onze binnenhuisarchitect adviseert je graag hoe je esthetiek en comfort samenbrengt in je woning. Een warme en gezellige thuis? Die creëren wij voor jou.

Een all-round aanpak voor je totaalinrichting

Kies je voor Vloem, dan kies je voor zekerheid. Zoals Gert Willems, zaakvoerder van Vloem, het zegt: “De volledige keukeninrichting of badkamerinrichting? Ruwbouw, daken, verlichting, loodgieterij, tegels, … Alles kan! In afwachting tot de nieuwbouw of renovatiewerken volledig klaar zijn, verzorgen wij zelfs jouw verhuis of meubelstockage.”

Waarom kiezen voor Vloem voor jouw totaalproject?

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde vakmannen.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in loodgieterij, elektriciteit, parket, andere vloeren, schilderwerken, decoratie, …

Wij nemen je bouwstress uit handen.

Van decoratieve inrichting naar loodgieterij, over elektriciteitswerken en het plaatsen van vloeren.

Wij regelen de interne communicatie tussen onze verschillende vakmannen.
Jouw voordeel?
1 centraal aanspreekpunt voor alle werken in huis én je geniet ook van de expertise van verschillende vakmensen.

Een strakke planning waarop jij kan bouwen. Onze vakmannen zijn op elkaar ingespeeld.

Zij werken zelfs tegelijk aan je woning waardoor er kostbare tijd gewonnen wordt. Je kan sneller verhuizen en wint zo tijd en geld!

Elk inrichtingsproject blijft bij ons binnen het vooropgestelde budget.

Betaalbaar je totaalinrichting onder handen laten nemen, doe je met een gerust hart bij Vloem.

Samen aan jouw project beginnen?

Je badkamer of slaapkamer inrichten? Of je bureau inrichten? We vinden het fijn om je!

Start jouw totaalinrichting met Vloem!
Bel +32 (0) 477 22 97 88 of mail ons!