Liefde voor het vak

Persoonlijke aanpak

Al bijna 20 jaar werkt Gert Willems met veel liefde en overgave aan parket-, maatwerk-, en renovatieprojecten. Gert houdt van een persoonlijke aanpak. Zo kan hij elk project doelgericht en planmatig aanpakken met de beste resultaten voor je woning of professionele ruimte.

Vloem, op wie je steeds op kan rekenen

In het jaar 2004 besloot Gert om zelfstandige te worden. Hij gaat steeds voor een all-round aanpak die je woning of professionele ruimte naar een hoger niveau tilt. Als ervaren vakman laat hij zich inspireren door de wensen van zijn klanten.

Met de woorden van zaakvoerder Gert:
“Ik werk heel klantgericht! Ik luister naar mijn klanten en neem graag de tijd om met hen een gesprek te voeren om hun droomprojecten nauwkeurig te realiseren.”

Met een glimlach altijd bereikbaar

Wat mag je precies verwachten van Gert? Verwacht een persoonlijke benadering waarbij je geen ticket moet aanvragen voor je projecten of om je te laten adviseren. Gert is zo goed als altijd bereikbaar en staat met veel plezier klaar om van je dromen werkelijkheid te maken.

Een persoonlijk en helder advies

Voor vragen of creatieve ideeën staat Gert voor je klaar met een helder advies. Gert heeft oog voor detail en adviseert je over hoe je jouw interieur laat stralen.
Nieuw parket, parketrenovatie, meubels op maat, een nieuwe totaalinrichting of renovatiewerken, … Gert geeft hierover vrijblijvend advies dat je nodig hebt om elk creatief idee tot stand te brengen.

Persoonlijk advies over jouw interieurproject, je nieuwe vloer of totaalrenovatie?
Start jouw project met vrijblijvend advies van Vloem!
Bel +32 (0) 477 22 97 88 of mail ons!

Onze trots? Ons ambacht en vakmanschap

Gert werkt al jarenlang samen met ervaren vakmannen. Elke vakman heeft zijn eigen expertise in de bouwsector. En belangrijker: Gert is iedere dag zelf ter plaatse aanwezig om zijn passie uit te voeren en om samen te werken met zijn vakmannen. Op deze manier ben je zeker van een tijdige en perfecte afwerking van je aan parket-, maatwerk-, of renovatieproject.

Transparante communicatie

Gert communiceert transparant met elke klant. Daarom betrekt hij jou bij elk aspect van je project. Samen met jou selecteert hij duurzame materialen om elke ruimte in je woning of kantoor om te toveren tot jouw uniek interieur… een interieur waar jij je thuis voelt!

Jouw voordelen als je met Vloem in zee gaat?

1 centraal aanspreekpunt dat alle werkzaamheden voor je project coördineert en opvolgt. Je geniet van de expertise van verschillende vakmannen.

Een samenwerking waarvan je gerust mag zijn dat de vooropgestelde deadline haalbaar is.

Je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht door Gert over de voortgang van jouw project.

Elk project dat bij Vloem gerealiseerd wordt, gebeurt binnen het vooropgestelde budget.
Zo vermijd je onverwachte hoge kosten.

Zitten we binnenkort samen om jouw project waar te maken?
Start jouw project vandaag nog!
Bel +32 (0) 477 22 97 88 of mail ons!