Parketrenovatie

Laat je parketrenovatie over aan experts

Is jouw parket vergane glorie? En is het tijd om je parket opnieuw te laten stralen? Besteed je parketrenovatie uit aan Vloem. Onze experten zijn gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten parket.

Een persoonlijke aanpak voor je parketrenovatie

Hoe gaan wij te werk voor je parketrenovatie?

Kennismaking
Werd je parketvloer al dan niet door ons gelegd? Dit maakt voor ons geen verschil. Wij helpen je graag met je parketrenovatie en laten je parketvloer opnieuw stralen. Tijdens onze kennismaking luisteren we naar wat je verwacht van het renovatieproject.

Analyse van je parketvloer
Onze experts in parketrenovatie komen naar je thuis of kantoor. Wij bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn om je parket te renoveren. Slijtage en beschadigingen wegwerken of de kleur van je parket opfrissen? Vloem biedt jou een duurzame manier om je vloer een nieuw leven te geven. En het leukste voordeel hiervan? Je vloer ziet er terug als nieuw uit en dat voor een voordeligere prijs dan een nieuwe parketvloer*. Je krijgt van ons een vrijblijvende offerte.
*In sommige gevallen zijn parketvloeren zodanig onderhevig aan slijtage dat het aankopen van een nieuw parketvloer voordeliger is dan parketrenovatie.

Parketrenovatie
Offerte goedgekeurd? Onze vakman begint met het verwijderen van de oude dekkingslagen. Na het schuren, polijsten, losliggende planken vastlijmen of andere herstellingen aan je parketvloer, wordt alles stofvrij gemaakt. De afwerking voor je nieuw parket hebben we op voorhand samen bepaald. Je herstelde vloer begint al opnieuw te stralen.

Parket afwerken en beschermen
Tijd voor the finishing touch! Je parket is terug in zijn natuurlijke glorie hersteld. Om verder jarenlang te genieten van je gloednieuwe parket, beschermen wij jouw parket met olie, vernis of andere milieuvriendelijke producten tegen slijtage of vlekken.

Naargelang je wensen en interieurstijl bekijken we wat de beste optie is om je houten parket af te werken. Bekijk hier de opties om je parket af te werken.

Welk parketvloer past het best in jouw interieur? Krijg GRATIS advies!
Bel +32 (0) 477 22 97 88 of mail ons!

Ken je de voordelen van parketrenovatie?

  1. Behoud de authentieke uitstraling van het hout van je parket door tijdig te renoveren. Het is aangewezen om je parket om de 10 tot 15 jaar te laten renoveren.
  2. Parketrenovatie is populair en budgetvriendelijk. Renoveren geeft je de mogelijkheid om je houten vloer volledig volgens jouw wensen en stijl opnieuw te laten schitteren in je interieur.
  3. Kies voor een complete en nieuwe afwerking. Zo wordt bijvoorbeeld een oude geboende vloer omgetoverd naar een wit geoliede parketvloer.

Nog meer voordelen van parketrenovatie bij Vloem?

  • Uitbesteden aan experts
  • Parket renoveren is duurzaam
  • Je interieur upgraden zonder grote verbouwingen
  • Financieel voordeliger dan nieuw parket*

*In sommige gevallen zijn parketvloeren zodanig onderhevig aan slijtage waardoor het aankopen van een nieuw parketvloer voordeliger is dan parketrenovatie.

Samen aan jouw parketrenovatie beginnen?

Vloem staat te popelen om jouw parket te renoveren. Kijk jij er naar uit om je houten parket opnieuw te laten stralen in je interieur?

Start jouw project en begin met parketrenovatie!
Bel +32 (0) 477 22 97 88 of mail ons!