Samengesteld parket of meerlaags parket

Eenvoudiger om te leggen en minder gevoelig voor vervorming

Lamelparket, meerlaags parket, halfmassief parket of samengesteld parket zijn benamingen voor dezelfde soort parketvloer. Een parket dat bestaat uit een bovenlaag (slijtlaag) van 3 tot 6 mm en een onderlaag uit een goedkopere houtsoort zoals grenen, multiple of MDF.

Ruime keuze aan afwerkingen, kleuren en houtsoorten

Samengesteld parket biedt dezelfde ruime keuze aan afwerkingen, kleuren en houtsoorten als massief parket, maar het is goedkoper en minder gevoelig voor vocht en vervorming. Bovendien is het ook eenvoudiger om te leggen.

Bij levering is de toplaag meestal al afgewerkt met olie of vernis. Zo hoeft u niets meer te doen.

Plaatsing van lamelparket

Wij plaatsen uw parket op een droge, vlakke ondervloer en na de plaatsing kan u er meteen op! We plaatsen gelaagd parket dat zweeft (met een kliksysteem of onderling verlijmd), of dat volledig is verlijmd.

Deze parket is niet alleen goedkoper, het is ook minder gevoelig voor vocht en vervorming. Bovendien is het ook eenvoudiger om te leggen. Bij levering is de toplaag meestal al afgewerkt met olie of vernis, dat hoeft u dus ook niet meer te doen.

Wij plaatsen uw parket op een droge, vlakke ondervloer, en u kunt er meteen na plaatsing op! We plaatsen gelaagd parket dat zweeft (met een kliksysteem of onderling verlijmd) of volledig is verlijmd.

De voordelen van meerlaags parket

  • Eenvoudig te plaatsen
  • Afgewerkt bij levering
  • Goedkoper dan massief parket
  • Dezelfde afwerkingsmogelijkheden
  • Minder gevoelig voor vervorming

Een samengesteld parket laten plaatsen? Krijg GRATIS advies!
Bel +32 (0) 477 22 97 88 of mail ons!